Zamieszczone przez huwe

Zamieszczone przez Andrzej Z.
Zamieszczone przez Matis68
Zamieszczone przez Garret

chyba kupię inną folię na allegro i zobacze może moja jest jakaś trefna. Widziałem już przecież nie raz na mieście ludków z przyciemnionymi lampami no na czarno i kierunki świeciły normalnie...[/quote]
z Jablonny
do Legionowa w zalaczeniu swiatla Lanka w nocy
co do spray'u nigdy nie bylem przekonany a to glownie przez takich co przesadzali z czarnym kolorem ;] aczkolwiek w Lanku Andrzeja calkiem calkiem to wyszlo, podsumowujac - moze warto mu zaufac i sprobowac z tym sprejem? ;]
Lampy zupełnie mi nie leżą - wyglądają beznadziejnie z tym kolorem auta. Może inny kolor folii podszedłby mi bardziej. Natomiast dostrzegłem blachy i nie chciałem już Kolegi Bouliego dołować, gdyż już odpowiednią opinię wydałem na temat jego planów modyfikacji jednostki napędowej. Jako, że w Legionowie mam trochę rodziny (z którą jestem emocjonalnie związany), a sam byłem niemal "ziomalem" mieszkając przez wiele lat w Nieporęcie i odwiedzam Legionowo przy każdej wizycie w Polsce, postanowiłem nie wydawać opinii. A teraz piszesz o "Legionowskim guście", więc się postanowiłem włączyć. Owszem - w Legionowie panuje mania dres-tuningu, ale Kolega Bouli wcale nie musi iść tą drogą... Oryginalne lampy po lifcie wyglądają dobrze. A jeśli je poprawiać... To raczej pod kolor auta - choć ja raczej nic bym z nimi nie robił. Sam pewnie takie założę u siebie i ich nie tknę żadną folią, czy lakierem.
szkoda ze nie mieliśmy czasu pogadać - do następnego 

Komentarz